Ægdonation

For nogle kvinder er det nødvendigt at modtage et donoræg, inden det kan lykkes at blive gravid og føde sit barn. Heldigvis er succes raten høj, når først man har fundet en donor.

Årsagerne kan være meget forskellige, men bl.a. ses tidlig overgangsalder, uforklaret “ægge-faktor”, og mere sjældne kromosom tilstande. Fælles for alle er, at der i DK oftest er ikke ubetydelig ventetid på et donoræg. Derfor undersøger mange også muligheden for behandling i udlandet.

Vælg mellem 2 muligheder :

  1. En “Pakke” med 3 behandlinger – gennemførte oplægninger af befrugtet æg på blastocyst stadie. Dvs en fast pris uden yderligere tillæg, i tilfælde af at mere end 1 ægdonor skal donere til dig / jer.
  2. Enkelt 1:1 donation – dvs en ægdonor donerer fra 1 IVF cyklus æggene herfra og alle søges befrugtet og 1 blastocyst oplægges. Såfremt der bliver brug for mere end 1 oplægning, og der er kommet befrugtede æg til nedfrysning -afregnes evt følgende oplægninger separat per behandling.

Hvis der bruges donorsæd (dobbeltdonation) afregnes dette separat.

Mht ventetid er der generelt stort set ingen ventetid, udover logistikken i at koordinere donor- og modtager cyklus. Vi har flest donorer af typisk skandinavisk udseende, og tilstræber match af basisprofilen med modtagers udseende. Du godkender selv basis profilen inden vi går videre med donoren. Donor kan være anonym eller kontaktbar, ligesom kendt donor også er muligt.

.

Ring/mail til os for en samtale vedr. behandling / venteliste eller hvis du overvejer at donere – og gøre en stor forskel for et andet menneske.